Om os

ECHO er en konference som ønsker at inspirere og motivere dig til at leve et liv i tæt relation med Gud. Her kan kristne mødes, uafhængig af alder, kultur eller etnicitet, og være del af et et fællesskab, hvor der gives plads til dybe og meningsfulde samtaler omkring emner såsom liv og tro. Vi vil gerne være et sted, hvor du kan modtage Guds levende ord, ånd og fællesskab, så du herefter kan gå ud i verden og være et ekko af hans væsen og ord. Her kan du opleve lovsang, bibelens ord og undervisning, outreach i lokalsamfundet, inspirerende og forskelligartede seminarer og ikke mindst et stærkt fællesskab med og i Kristus.

 

Vores mission er klar. Vi ønsker at være et ekko af Guds kærlighed. Vi vil gerne begejstre, inspirere og skabe en levende tro. Vi tror på, at Biblen stadig er relevant og ikke mindst vejledende for de udfordringer vi møder i dag. Vi ønsker at tilbyde et fællesskab, hvor alle kan føle sig velkommen, og hvor vi sammen kan begive os på en rejse og søgen efter det ærlige, ægte og evige. 

 

ECHO er for alle. Det er en konference, som har til formål at samle alle som tror på Gud eller som blot er nysgerrige på emner omkring Gud og trosliv, uafhængig af alder, køn, bopæl, civile status eller religiøs overbevisning. Vi byder alle velkommen! Vi tror på, at der er en styrke i Guds tilstedeværelse og stemme i vores liv – en styrke som har brug for at udfolde sig. For os er det kristne fællesskab helt essentielt, og derfor vil vi gerne invitere alle ind i dette fællesskab for at lytte, lære, tale sammen, for at bede, hjælpe og lovprise.

 

Vi glæder os til at møde dig!

ECHO OF GODS LOVE
ECHO OF GODS LOVE
ECHO OF GODS LOVE
Har du flere spørgsmål? ECHO